Om oss

Om oss

Djurläkarna Nord AB

Djurläkarna är ett familjeföretag som ägs och drivs av Mikael Petersen och  Mia Edin i Gällivare.

 

Beslutet att starta en lokal klinik fattades efter många diskussioner och överväganden. Viljan till att kunna arbeta på hemmaplan har vuxit sig allt starkare då fyra barn finns i familjen och Mikael pendlat till Gammelstads Djursjukhus för att arbeta med framförallt avancerade operationer under fyra års tid. Detta samtidigt som allt fler djurägare uppsökt och efterfrågat Mikaels tjänster på hemmaplan har slutligen lett till att vi vågat ta steget och satsa på en egen klinik.

"Hållbarhet på lång sikt i alla avseenden, privat och proffessionellt, är vårt fräsmta mål med Djurläkarna. "

Mikael Petersen & Mia Edin 

              Våra värden

  • Rätt kompetens på rätt plats
  • Trygghet för djur, djurägare och medarbetare
  • Kvalitet - Det vi levererar kan vi stå för

Vi är Djurläkarna

 

Hos oss har varje individ en speciell plats. Vi arbetar kontinuerligt för att vara ett kompetent och ansvarsfullt team där alla gör sitt ytterta för djuren, djurägarna och för varandra. Vi har en bra patienttillströmmning och vill utöka vår personalstyrka. Därför är du som har kompetens inom djursjukvård alltid välkommen att kontakta oss för att visa ditt intresse! Djurläkarna är anslutna till bransch- och arbetsgivarorganisationen Gröna Arbetsgivare.

Nora Franke

Veterinär med bred kunskap och ett stort hjärta som servat ortens djurägare sedan många år tillbaka.

 

Mia Edin

Ägare med lednings- och utvecklingsansvar som kan lite om djur men desto med om att driva, leda och utveckla verksamheter.

 

Mikael Petersen

Ägare och veterinär med en förkärlek för kirurgi och orthopedi, särskilt för det svåra som att fixera ett 3 mm tjockt chihuahuaben med skruvar.

Zorro - Chefen

Kontakta mig om personalen

 blir bråkig.

Veronica Hellman

Djurvårdare med utökad kompetens  och ett brinnande engagemang för djurens välmående och för att hela tiden utvecklas i sitt yrke. 

 

Djurläkarna Nord AB

Kontakta oss

Storgatan 4

982 32 Gällivare

E-post admin@djurlakarna.se 

Telefon

0970-520 920

Öppettider

 

Vi har öppet vardagar från kl 8.00 till kl 17.00.

Vi har begränsad jourverksamhet pga vår personalstyrka. Alla är alltid välkomna att kontakta oss och vi tar emot när vi har möjlighet. Följ instruktionerna på telefonsvararen för att komma vidare under jourtid.

 

© Copyright. All Rights Reserved.