Ansökan sköterska

Vårt djurläkarteam - ditt djurläkarteam?


Är Du vår nya kollega?

Intresserad av att jobba hos oss?

Att hitta rätt person är det viktigaste för oss!

Vi har många djur som vill komma till oss av olika anledningar och har därför möjligheter för att utöka vår personalgrupp med jämna mellanrum även om vi inte alltid har ute platsannonser. Är du Leg. djursjukskötare eller djurvårdare på minst nivå 2 och tycker att vår klinik verkar intressant ska du ta kontakt med oss så ser vi hur det kan utveckla sig. Det allra viktigaste för oss är att hitta rätt person med rätt kompetenser till vår fina arbetsgrupp.

Om arbetet 

Hos oss jobbar du på en mindre klinik där kvalitet, arbetsglädje och stabilitet står i fokus. Våra djurvårdare arbetar omväxlande på poliklinik, operation, tand, i receptionen och med städning.


Idag har vi en väldigt fin personalgrupp som hjälper våra patienter med allt från allmänvård till komplicerade, kirurgiska ingrepp och medicinska utredningar. Vi har en nyrenoverad klinik med hög utrustningsnivå och ett rehabiliterings- och friskvårdscentrum som hör till kliniken. Alla hos oss jobbar nära varandra på ett omväxlande sätt. Vi utvecklar också verksamheten stadigt åt olika håll.

Vi tror att vår blivande kollega är (förutom kompetent och engagerad i sitt yrke):

- nyfiken och intresserad av att utvecklas

- prestigelös

- flexibel och bra på att styra om när så krävs

- ödmjuk

- duktig på att kommunicera och möta människor i olika situationer

- respektfull

- arbetsam


När vi hittar rätt person och behovet finns är begränsningarna i hur vi kan utvecklas tillsammans få. Låter det intressant?


Hör av dig till Mia med funderingar eller en ansökan. Vi anställer utifrån behov när vi hittat rätt person och sätter därför inget slutdatum för ansökan.