Ansökan om tjänst

Vårt djurläkarteam - ditt djurläkarteam?


Är Du vår nya kollega?

Intresserad av att jobba hos oss?

Under hösten 2022 anställer vi ytterligare en veterinär!

Till hösten anställer vi ytterligare en veterinär så ta chansen att jobba på en mindre klinik där kvalitet, arbetsglädje och stabilitet står i fokus -på riktigt. Har du specialistkompetens eller ett brinnande intresse inom något område, exempelvis dermatologi, kardiologi eller något annat, är det såklart extra intressant så även om du är inriktad mot katter och deras sjukdomar!


Idag har vi en väldigt fin personalgrupp som hjälper våra patienter med allt från allmänvård till komplicerade, kirurgiska ingrepp och medicinska utredningar. Vi söker nu Dig som vill dela dagarna tillsammans med vårt team i vår lärande arbetsmiljö. Vi har en nyrenoverad klinik med hög utrustningsnivå och ett nystartat rehabiliterings- och friskvårdscentrum och alla här jobbar nära varandra på ett omväxlande sätt. Vi utvecklar också verksamheten stadigt åt olika håll och där ditt intresse finns ser vi ett möjligt utvecklingsområde!

Vi tror att vår blivande kollega är (förutom kompetent och engagerad i sitt yrke):

- nyfiken och intresserad av att utvecklas

- prestigelös

- flexibel och bra på att styra om när så krävs

- ödmjuk

- duktig på att kommunicera 

- respektfull


När vi hittar rätt person är begränsningarna i hur vi kan utvecklas tillsammans väldigt få. Anställningsformen är vi flexibel om egna förslag finns. Fritid och arbete måste såklart fungera för en långsiktighet. Låter det intressant?


Arbetstid som veterinär:

För den heltidsanställde veterinären så är det vanliga hos oss att du har en jourhelg och fyra vardagsjourer per månad. I nuläget har vi ingen nattjour men det kan ändras i framtiden (det beror på vad vi klarar av att hanter med hälsan i behåll). För jouren kompenseras du, föurtom med lön, med ledig tid. På våra jourer har vi vanligen en bakjour och det finns alltid kollegor att fråga och bolla dina fall med så du lämnas aldrig helt ensam.


Hör av dig till Mia med funderingar eller en ansökan. Vi anställer när vi hittat rätt person och sätter därför inget slutdatum för ansökan.

Våra djurläkare


och deras kompetenser