Ansökan om tjänst

Vårt djurläkarteam - ditt djurläkarteam?


Är Du vår nya kollega?

Intresserad av att jobba hos oss?

Att hitta rätt person är det viktigaste för oss!

Vi har många djur som vill komma till oss av olika anledningar och har därför möjligheter för att utöka vår personalgrupp relativt konstant även om vi inte alltid har ute platsannonser. Är du veterinär och tycker att vår klinik verkar intressant ska du absolut ta kontakt med oss så ser vi hur det kan utveckla sig. Det allra viktigaste för oss är att hitta rätt person med rätt kompetenser till vår fina arbetsgrupp.

Om arbetet 

Hos oss jobbar du på en mindre klinik där kvalitet, arbetsglädje och stabilitet står i fokus -på riktigt. Har du specialistkompetens eller ett brinnande intresse inom något område, exempelvis dermatologi, kardiologi eller något annat, är det såklart extra intressant så även om du är inriktad mot katter och deras sjukdomar.


Idag har vi en väldigt fin personalgrupp som hjälper våra patienter med allt från allmänvård till komplicerade, kirurgiska ingrepp och medicinska utredningar. Vi söker nu Dig som vill dela dagarna tillsammans med vårt team i vår lärande arbetsmiljö. Vi har en nyrenoverad klinik med hög utrustningsnivå och ett rehabiliterings- och friskvårdscentrum som hör till kliniken. Alla hos oss jobbar nära varandra på ett omväxlande sätt. Vi utvecklar också verksamheten stadigt åt olika håll och där ditt intresse finns ser vi ett möjligt utvecklingsområde!

Vi tror att vår blivande kollega är (förutom kompetent och engagerad i sitt yrke):

- nyfiken och intresserad av att utvecklas

- prestigelös

- flexibel och bra på att styra om när så krävs

- ödmjuk

- duktig på att kommunicera 

- respektfull


När vi hittar rätt person är begränsningarna i hur vi kan utvecklas tillsammans väldigt få. Anställningsformen är vi flexibel om egna förslag finns. Fritid och arbete måste såklart fungera för en långsiktighet. Låter det intressant?


Arbetstid som veterinär:

För dig som veterinär är det vanliga hos oss att du även har beredskap. I nuläget har vi ingen nattberedskap men det kan ändras i framtiden (det beror på vad vi klarar av att hantera med hälsan i behåll). Under beredskapen har vi vanligen en bakjour och det finns alltid kollegor att fråga och bolla dina fall med så du lämnas aldrig helt ensam.


Hör av dig till Mia med funderingar eller en ansökan. Vi anställer när vi hittat rätt person och sätter därför inget slutdatum för ansökan.

Våra djurläkare


och deras kompetenser