Rehab

Titta in!

Torsdagar kl 19-20 är Lena på plats och visar dig runt!

FÖR SUNDA HUNDAR I MALMFÄLTEN


Vårt rehab- och friskvårdscenter erbjuder vattenträning i water treadmill ("vattentrask"), laser, massage, akupunktur, träningshall m.m. för både hundar och katter. 


Tidsbokning: 0970-520 920

Leg. fysioterapeut Madelene Jonsson och ortoped Mikael Petersen, navet i vårt kompetenta team som arbetar med rörelseapparaten hos hund.


DJURLÄKARNAS REHAB- & FRISKVÅRDSCENTRUM

Simning är ett väldigt skonsamt och effektivt träningssätt. När hunden simmar så tränar den upp sina muskler och sin kondition utan att belasta sina leder. 

MASSAGE & STRETCHING

Massagebehandling med olika manuella tekniker för att till exempel släppa på spänningar, öka cirkulationen, förebygga skador och minska stress.

WATER TREADMILL
"Water walker"

Mycket bra träning direkt efter olika typer av skador och operationer då hunden bör röra sig under mycket kontrollerade former för att få igång rörelse, stabilitet och styrka igen.

LASERBEHANDLING

Laser fungerar smärtlindrande, antiinflammatoriskt samt snabbar på kroppens naturliga läkningsprocesser.

I vår träningshall kan du träna själv med din hund, ex styrka, stabilitet, lydnad och rallylydnad. Lokalen är utrustad med träningsredskap.

VIBRATIONSPLATTA "Vibb"

Vibrationsbehandling är ett bra komplement till simträning vid rehabilitering men även som friskvård. Passar även bra för katter.