Träningshall

Vårt rehab- & friskvårdscentrum finns på Stallarvägen 4B

Boka en privat träningstimme i hundgymmet med cert. hundfysioterapeut Mia Johansson och få massor av tips på övningar som passar just DIN hund. Mia jobbar på tis- och onsdagar. Tidsbokning: 0970-520 920. 

90 Kvadrat träningshall


Träningshallen kan bokas för träning med eller utan instruktör. 

Hallen är utrustad med halkfri matta och det finns balanskuddar, slalom, cavaletti, koner, pilatesbollar m.m. för gym- och rehabträning att låna. Vi har även skyltar och hinder för rallylydnad.


Du kan träna själv, med en kompis, eller i större grupp. Du väljer vilket pass du vill boka genom att klicka på knappen "Boka träning".Tidsbokning: 0970-520 920

Djurläkarnas rehab- och friskvårdscentrum

Simträning

Simning är ett väldigt skonsamt och effektivt träningssätt. När hunden simmar så tränar den upp sina muskler och sin kondition utan att belasta sina leder.

Massage & stretching

Massagebehandling med olika manuella tekniker för att till exempel släppa på spänningar, öka cirkulationen, förebygga skador och minska stress.

Vattentrask

Mycket bra träning direkt efter olika typer av skador och operationer då hunden bör röra sig under mycket kontrollerade former för att få igång rörelse, stabilitet och styrka igen.

Laserterapi

Laser fungerar smärtlindrande, antiinflammatoriskt samt snabbar på kroppens naturliga läkningsprocesser.

Träningshall

I vår träningshall får din hund träna styrka och stabilitet – i friskvårdssyfte eller som en del av rehabilitering. 

Vibrationsplatta -"Vibb"

Vibrationsbehandling är ett bra komplement till simträning vid rehabilitering men även som friskvård. Passar även bra för katter.