Vår djurvård

 Vår djurvård

 

Hos Djurläkarna erbjuder vi vård till framförallt hundar, katter och mindre sällskapsdjur. I vissa mån kan vi även vara behjälpliga när det gäller hästar och andra djur.

 

Våra tjänster sträcker sig från förebyggande åtgärder som vaccinationer och rådgivning till avancerad kirurgi. Vi utför även hältutredningar och medicinska utredningar för att exempelvis hjälpa dig som har problem med besvärande beteenden hos ditt djur. Tandvård är också något som vi prioriterer högt, det gäller både i förebyggande syfte och när problem redan uppstått.

 

Utrustningen som används hos Djurläkarna är toppmodern och håller hög kvalitet. Vi har ett eget laboratorium för analyser. Endast det bästa är gott nog för att kunna prestera maximalt. 

 

Har du frågor angående en specifik behandling eller operation är du alltid välkommen att kontakta oss. Det gällar också om du önskar att få ett pris på en specifik behandling.

 

Varmt välkommen till Djurläkarna!

Hantering av personuppgifter

Hos Djurläkarna för vi journaler i enlighet med svensk lagstiftning (2009:302) och behandlar därmed personuppgifter. Vi värnar om din integritet och säkerhet och följer GDPR (General Data Protection Regulation), lagen för behandling av personuppgifter. Vi registrerar endast de personuppgifter som vi behöver för att kunna uppfylla vårt åtagande gentemot kunder och övriga intressenter. För mer information, läs vår  När du som kund söker vår hjälp och registrerar överlämnar dina uppgifter till oss samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter enligt vår personuppgifts- och integritetspolicy.

 Samarbeten

Djurläkarna tror på goda samarbeten och långsiktiga relationer med andra kliniker och duktiga kollegor. Därför samarbetar vi med andra veterinärkliniker i länet. Distriktsveterinärerna och Evidensia Djursjukhuset i Gammelstad är två exempel på våra samarbetspartners.

Djurläkarna Nord AB

Kontakta oss

Storgatan 4

982 32 Gällivare

E-post admin@djurlakarna.se 

Telefon

0970-520 920

Öppettider

 

Vi har öppet vardagar från kl 8.00 till kl 17.00.

Vi erbjuder jourverksamhet i den utsträckning vi kan. Alla är alltid välkomna att kontakta oss och kan vi inte remitterar vi er vidare.

 

© Copyright. All Rights Reserved.