Vår djurvård

 Vår djurvård

 

Hos Djurläkarna erbjuder vi vård till framförallt hundar, katter och mindre sällskapsdjur. I viss mån kan vi även vara behjälpliga när det gäller hästar, renar och andra djur.

 

Våra tjänster sträcker sig från förebyggande åtgärder  till medicinska utredningar, avancerad kirurgi, ortopediska utredningar och rehabilitering. Tandvård är också något som vi prioriterar högt, det gäller både i förebyggande syfte och när problem uppstått. Vi har också ett eget rehabiliterings- och friskvårdscentrum för att uppnå maximal funktion efter exempelvis en ortopedisk skada.

 

Utrustningen som används hos Djurläkarna är toppmodern och håller hög kvalitet. Vi har också ett eget laboratorium för analyser. Endast det bästa är gott nog för att kunna prestera maximalt. 

 

Har du frågor angående en specifik behandling eller operation är du alltid välkommen att kontakta oss. Det gäller också om du önskar att få ett pris på en särskild behandling.

 

Varmt välkommen till Djurläkarna!

Hantering av personuppgifter

Hos Djurläkarna för vi journaler i enlighet med svensk lagstiftning (2009:302) och behandlar därmed personuppgifter. Vi värnar om din integritet och säkerhet och följer GDPR (General Data Protection Regulation), lagen för behandling av personuppgifter. Vi registrerar endast de personuppgifter som vi behöver för att kunna uppfylla vårt åtagande gentemot kunder och övriga intressenter. När du som kund söker vår hjälp och  överlämnar dina uppgifter till oss samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter enligt vår personuppgifts- och integritetspolicy.

 Samarbeten

Djurläkarna tror på goda samarbeten och långsiktiga relationer med andra kliniker och duktiga kollegor. Därför samarbetar vi med andra veterinärkliniker i länet. Distriktsveterinärerna och Evidensia Djursjukhuset i Gammelstad är två exempel på våra samarbetspartners.