Priser

Våra priser


Vi har listat några olika exempel på priser för att du som kund ska få en uppfattning om vart vårt prisläge är. På mer omfattande ingrepp och skador är det svårt att ge exakta prisuppgifter eftersom det beror på vad som behöver göras i varje enskilt fall. Den ena patienten är sällan den andra lik. Har du funderingar kring ett specifikt ingrepp ska du ställa frågan till oss så får du ett svar som du också kan jämföra. 


Vi pratar alltid om kostnader med våra kunder och finns funderingar så ska ni ställa frågor. När du fått prisuppgifter från oss så är det det som gäller och inget annat. Vi står för det vi säger. Skulle något oväntat inträffa får du som kund alltid veta om det, samt eventuell merkostnad, innan vi vidtar åtgärder.


Akut sjukt djur- dag, kväll & helg

Akut sjuka patienter betalar ett högre pris för vård och precis som när vi människor uppsöker sjukhuset så är det dyrare även här för att få akut sjukvård. Det beror på att kostnaderna för att kunna erbjuda akut sjukvård är betydligt högre än planerad vård. Akutsjukvården är omöjlig att planera och svår att förutse tidsåtgången på. För att vi ska kunna erbjuda detta måste vår bemanning stå med en överkapacitet under dagtid samt för kvällar och helger, en beredskap som genererar både beredskaps- och övertidskostnader.

 

Vad kostar akutsjukvård och jourvård?

För akutsjukvård på vardagar debiteras en akutavgift fram till klinikens ordinarie stängningstid. Blir patienten kvar därefter debiteras jourtaxa för tid efter stängning. Observera att detta endast gäller akutsjukvård, ej planerade besök som har möjlighet att avvakta till planerat besök.

Den högre avgiften beror på att bemanningen i regel behöver styras om med kort varsel och att personalen kommer att arbeta övertid.

Avgiften gäller alla patienter.


Hur som helst är detta något vi pratar om med våra kunder. I en del fall är det så att det som, för dig som djurägare, ser ut som något akut kan avvakta till dagtid och då kommer vi att ge dig det rådet. Det är dock du som djurägare som fattar beslutet om hur du vill göra i varje enskilt fall. Vi finns tillgängliga alla dagar året runt.


Hos oss kan du alltid få din faktura direktreglerad mot din försäkring. Många tycker det är smidigt att slippa pappersarbetet och att ligga ute med pengar i väntan på att försäkringsbolaget betalar. Vi tar ut en direktreglerings- och fakturaavgift på 150 kr för det administrativa arbetet.

Behandling                                               *Prislistan uppdaterad 2023


VACCINATIONER   |    399 sek

Vaccination inkl enkel hälso- och tandkoll (utan sedering).


VALPBESIKTNING    |    500 sek per valp vid kull

Besiktning inkl vaccination och chipmärkning samt en ombesiktning.


AVMASKNING    |     221 sek vid bokat besök, befintlig kund

För bokat besök avmaskning med egna tabletter inkl intyg 221 kr.

10 kort för avmaskning 1.647 kr.


PASS   |   720 sek 


VETERINÄRUNDERSÖKNING    |   Från 995 sek 


AVGIFT RECEPTFÖRSKRIVNING   |  160
sek


NORMAL KASTRERING     

Katt

Hane 1.220 kr

Hona 1.755 kr

Hund
Hane 4.545 kr

Tik   6.900 kr

Kanin

Hona 2.220 kr

Hane 1.325 krENKEL TANDKONTROLL    |     Kostnadsfritt


DRÄKTIGHETSKONTROLL

Med röntgen  1.195 kr

Med ultraljud 1.135 kr


AVLIVNING PÅ KLINIKEN     

Smådjur 1.190 kr

Hundar och katter 1.470 kr

Kostnad för kremering tillkommer.