Patientexempel m priser

Patientexempel med priser


Det är svårt att göra en enkel och förståelig prislista på ingrepp och behandligar som varierar en del för varje unik patient. Vi har därför istället sammanställt några av våra patientexempel nedan. Det ger dig som djurägare ett riktpris att jämföra med. Vi vill, på detta sätt, bidra till en ökad transparens gällande kostnader för veterinärvård.


Några av de sakerna som gör att priserna för, till synes, lika behandlingar kan skilja sig åt är föjande: storleken på djuret, längden på narkosen och ingreppet, typ av tandextraktion (vissa stora tänder kräver kirurgiska ingrepp), åtgången på olika typer av mediciner, material och eventuella implantat. Vad som skett under undersökningen (röntgenbilder, ultraljud, olika blodprover o dyl). Vissa akutpatienter har också ena delen av en behandling på dagtid och andra delen på jourtid. Bland annat dessa saker är sådant som ger olikheter i priserna. Har du frågor vill vi att du kontaktar oss så ska vi ge dig svar!

Djurläkarna Nord AB

Kontakta oss

Storgatan 4

982 32 Gällivare

E-post admin@djurlakarna.se 

Telefon

0970-520 920

Öppettider

 

Vi har öppet vardagar från kl 8.00 till kl 17.00.

Vi har begränsad jourverksamhet pga vår nuvarande personalstyrka. Alla är alltid välkomna att kontakta oss och vi tar emot när vi har möjlighet. Följ instruktionerna på telefonsvararen för att komma vidare under jourtid.

 

© Copyright. All Rights Reserved.